Mondzorgpraktijk De Laar Arnhem

Het team

Het team van Mondzorgpraktijk De Laar bestaat uit drie tandartsen, twee mondzorgkundigen/mondhygiënisten, twee preventieassistenten en een tandartsassistente.

We zijn een erkend leerpraktijk en hierdoor begeleiden we regelmatig tandartsassistenten en mondhygiënisten in opleiding.

Vanzelfsprekend zijn onze tandartsen BIG-geregistreerd en lid van de Koninklijke Maatschappij ter bevordering van Tandheelkunde (KNMT).

Tandartsen:

Mevrouw drs. S. Farman-Atai, tandarts

Ik heb aan de Radboud Universiteit Nijmegen gestudeerd en in 2007 mijn tandartsdiploma behaald. Sindsdien heb ik in diverse praktijken gewerkt als tandarts algemeen practicus. Sinds februari 2011 werk ik in de Mondzorgpraktijk De Laar, voorheen Tandartspraktijk De Laar. Vanaf augustus 2015 ben ik samen met mijn man de eigenaar hiervan.

In mijn werkgebied en als persoon ben ik eerlijk en transparant, geduldig en zeer secuur. Vanaf het moment dat ik als tandarts werk streef ik naar het ultieme, naar perfectie in detail.

Ik ben algemeen practicus en voer de gehele tandheelkunde uit. Mijn bijzondere interesse gaat naar de esthetische tandheelkunde, het behandelen van (ver gevorderde) gebitsslijtage en wortelkanaalbehandelingen.

Mevrouw drs. J.A.C. van Oers, tandarts

In 2008 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog en in 2015 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Ik ben werkzaam als algemeen practicus bij Mondzorgpraktijk De Laar en vanwege mijn achtergrond als orthopedagoog en affiniteit met de doelgroep, ben ik elders werkzaam als tandarts voor mensen met tandartsangst en gehandicapten.

Bij Mondzorgpraktijk De Laar zal ik me bezighouden met alle facetten van de tandheelkunde, met speciale aandacht voor angstige patiënten en kinderen.

Dhr. drs. A. van der Horst 

Tandarts sinds 1980, getrouwd, 5 kinderen en woonachtig in Arnhem Zuid.

Onlangs heb ik de algemene tandartspraktijk elders, waar ik 30 jaar heb gewerkt, overgedragen en vind het leuk om meer in de buurt Mondzorgpraktijk de Laar te komen versterken.

Ik heb in het verleden veel gewerkt met bijzondere zorggroepen, met aandacht voor angst en onbekendheid met de tandarts.

Ik vind het belangrijk goede uitleg te geven en samen met u naar passende oplossingen te zoeken voor mondproblemen en het voorkómen daarvan

 

Mondzorgkundigen/mondhygiënisten:

G.M. Farman

Ik heb in Nijmegen de opleiding mondzorgkunde gevolgd en in 2010 mijn diploma behaald. Het begrip mondzorgkundge is betrekkelijk nieuw en is het best te omschrijven als "een mondhygiënist met uitgebreide bevoegdheid". Periodieke controle, tandvleesbehandelingen en vullen van kleine gaatjes behoren tot mijn competenties. Ik heb veel ervaring opgedaan in diverse gerenommeerde praktijken, waaronder het centrum bijzondere tandheelkunde Arnhem en Apeldoorn, waar ik mijn enthousiasme voor het vak verder heb kunnen voeden. Naast ons eigen praktijk, bied ik ook mijn zorg aan de gehandicapten in diverse zorginstellingen.

Mevrouw R. Amini

Mijn naam is Roya Amini. Ik werk als mondhygiëniste op praktijk de Laar. In 2007 heb ik de opleiding mondzorgkunde in Nijmegen met succes afgerond. Sindsdien heb ik in verschillende praktijken alle aspecten van mondzorg kunnen uitoefenen. Ik heb cursussen gevolgd om mijn patiënten van een optimale mondzorg te kunnen voorzien.   

Preventie-assistenten:

Henny Volgers 

Zij heeft haar opleiding tot preventie-assistente gevolgd aan de Radboud universiteit te Nijmegen in 2007. 

 

Desiree van Eeden

Zij heeft haar opleiding tot preventie-assistente gevolgd aan de Radboud universiteit te Nijmegen in 2011.

 

Tandartsassistenten:

Zarghuna Teymoeri

Zij heeft haar opleiding tot tandartsassistente afgerond aan de ROC Arnhem in 2008.

 

 

 

 

 

 

© Mondzorgpraktijk De Laar. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 17-09-2020 .